Kontaktiraj nas
TEL: + 86-755-89925302
Faks: + 86-755-89929806
E-mail: sales@biadicable.com
Adresa: 1-5 Floors, No.2 Building, Tonglixing Industrial Park, No.8 Lanzhu East Road, Pingshan, Šenžen, Guangdong
Dom > O nama

O nama

Biadicable je visokotehnološka kompanija osnovana 2005. godine, specijalizovana za istraživanje, proizvodnju širokog asortimana kablova kao što su mrežni kabl, koaksijalni kabel, CCTV Sijamski kabl, alarmni kabl, kontrolni kabl, automobilski kabl, UL žice itd. Sjedište s sedežem u gradu Shenzhen, naš proizvodni pogon pokriva 20000 kvadratnih metara. Prešli smo sisteme ISO9001 i TS16949.
Sveobuhvatni dizajn i razvoj proizvoda, podržani detaljnim laboratorijskim analizama i testiranjem proizvoda, tehničkim veštinama, visokim nivoima kvaliteta proizvoda, razumnom cenom i podrškom kupca, Biadicable je na vodećoj poziciji na tržištu kao što su Severna Amerika, Južna Amerika, Evropa , Rusije, Afrike i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Svi isporučeni kablovi su u skladu sa svim relevantnim nacionalnim i međunarodnim standardima i odobrenja tipa uključujući britanski kabel, IEC kabel, UL.
Naš Etički kodeks gura naše zaposlene da budu svesni naših obaveza prema drugima, našim klijentima, poslovnim partnerima i zajednici. Naš prodajni i tehnički tim fokusirani su na detalje svake transakcije, osiguravajući da je svaki aspekt tačan i da nudi stručne savjete.
Naša vizija je da budemo jedna od najboljih žičanih i kablovskih kompanija u industriji. Neosporno se fokusirati na kupca i inovirati na komunalnim, komunikacijskim, industrijskim, građevinskim i automobilskim tržištima.
Molimo vas da nas kontaktirate na sales@biadicable.com kako biste saznali kako vam možemo pomoći.
Pridružite nam se i budite partneri.